Choose language:
За нас | Продукти | Партньори | Промоции | Новини | FAQ | Контакти

» Продукти

» АБРАЗИВНИ ДИСКОВЕ

» БИТОВА ХИМИЯ

» БОЛТОВЕ, ГАЙКИ, ШАЙБИ

» БРАВИ И ОБКОВ

» В и К

» ВАЛЯЦИ "АНТАРЕС"

» ВИНТОВЕ

» ГВОЗДЕИ, МРЕЖИ, ТЕЛ

» ДЮБЕЛИ

» ЕЛЕКТРОИНСТРУМЕНТИ

» ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ

» ИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

» ИНСТРУМЕНТИ

» МЕГАХИМ

» МЕДНИ ТРЪБИ И ФИТИНГИ

» ПВЦ ТРЪБИ И ФИТИНГИ

» ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ТРЪБИ И ФИТИНГИ

» ПОЛИПРОПИЛЕН

» ПОЦИНКОВАНИ ФИТИНГИ

» СВРЕДЛА

» СВРЕДЛА И ИНСТРУМЕНТИ "CONDOR"

» СИЛИКОНИ И ПЯНИ

» СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ

» СТЪЛБИ И СКЕЛЕТА

» ТЕКЕЛАЖ

» ХИДРОИЗОЛАЦИИ

» ЦИРКУЛЯРНИ ДИСКОВЕ

Ценови листи и документи:


ТИКОМ ЕООД е дистрибутор на българският производител на бояджийски валяци и четки АНТАРЕС.
Предлагаме пълна гама бояджийски четки и над 800 вида бояджийски валяци и аксесоари към тях. Групата включва валяци за алкидни бои и лакове, полиуретанови бои и лакове, смоли, битумни покрития, антикорозионни покрития, акрилни бои, силикатни бои, високогланцови бои, релефни и декоративни покрития.
Продуктите са с отлично и гарантирано качество, произведени по най-модерни технологии на конкурентни цени.
ВАЛЯК ПОЛИАМИД ГОЛД
Валяците от този тип са подходящи за професионална употреба и са изработени от висококачествено покритие от полиамидни влакна високи 13 мм. Нишките са усукани и разрошени в краищата, което допълнително увеличава aбсорбиращата им способност. Всяко влакно е термично фиксирано към основата, което гарантира много голяма здравина и дълготрайност. Полиамид голд е идеален за нанасяне на алкидни бои, грундове, емайл лакове,полиуретанови бои и лакове, различни видове смоли и битуми, върху гладки и по-грапави повърхности, като гарантира отличен завьршителен слой и работен цикъл хиляди квадратни метри.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15 до 50 мм и дължина от 70 до 350 мм.
ВАЛЯК ПЪРПЪЛ СТРАЙП
Валяците от този тип са подходящи за професионална употреба и се характеризират с изключително гъсто покритие с дължина на влакното 18-20 мм. Притежават висока плътност, специфична структура на влакното, голяма абсорбираща способност и издръжливост. Предназначени са за вътрешно и външно боядисване с вододисперсионни бои, бои на основата на акрилатна дисперсия (латекс, фасаген) и силикатни бои върху гладки и средно неравни повърхности. Характеризират се с голяма дълготрайност и отлични експлоатационни показатели при работен цикъл хиляди квадратни метри.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ВЕЛУР
Валяците от този тип са подходящи за професионална употреба и са изработени от висококачествено 100 % вълнено покритие с дължина на влакното 4мм, което е термофиксирано към основата. Характерно за него е високата гъстота на влакната, които са с разрошени краища в последната 1/3 от дължината си. Осигурява високогланцово покритие при боядисване и гладък финишен слой без мехурчета. Предназначен е за боядисване на гладки повърхности и се използва основно за работа с алкидни бои и лакове, полиуретанови еднокомпонентни и двукомпоненти бои и лакове, епоксидни бои, смоли и други. Високо устойчив на агресивни разтворители.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15 до 50 мм и дължина от 70 до 350 мм.
ВАЛЯК ВЕСТЕКС
Валяците от този тип са изключително подходящи за хоби и ежедневна употреба. Покритието е с височина 15 мм, което осигурява добро проникване и при сравнително неравни повърхности. Могат да бъдат използвани при боядисване с вододисперсиионни бои (латекс, фасаген), както и с алкидни бои и лакове.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ПРОФИ
Валяците "ПРОФИ" са предназначени за професионална употреба и се характеризират с голяма дълготрайност и много добра абсорбираща способност. Влакната са смес от натурална вълна, ламска вълна и изкуствени влакна. Тази композиция дава много добри експлоатационни показатели и дълъг живот на валяка. Този тип валяци са на практика пълноценен заместител на натуралната агнешка кожа.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК АГНЕШКА КОЖА
Тези валяци са направени от естествена агнешка кожа и са универсален инструмент за боядисване на гладки, грапави и релефни повърхности с акрилатни, силикатни и други вододисперсионни бои. Много добре абсорбират боята и отлично я нанасят върху боядисваната повърхност, като осигуряват равномерно покритие и много добро проникване. Агнешките кожи от които са произведени този тип валяци са подложени на тристепенна обработка по заявка на АНТАРЕС, което гарантира дълъг период на експлоатация. Тези характеристики ги правят предпочитани за професионална употреба. При правилна експлоатация и поддръжка след приключване на работа агнешката кожа запазва свойствата си, остава мека и може да се използва многократно.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ДУНАПРЕН
Валяците от обикновен дунапрен са подходящи за хоби и домашна употреба при нанасяне на латекс, фасаген и други вододисперсионни бои. Подходящи са за боядисване на гладки повърхнини. При употреба с алкидни бои и лакове трябва да се има предвид, че дунапренът не е устойчив на разредители и бързо загубва своите физически качества. Валяците от този тип не могат да се използват с бои които се разтварят с разтворители на базата на толуол, ксилол и други агресивни разтворители.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15/40 до 40/80 мм и дължина от 55 до 220 мм.
СПЕЦИАЛНИ ВАЛЯЦИ
- Валяк за тръби и колони, с широк диаметър
- Валяк за външни ъгли и тръби, с малък диаметър
- Валяк за вътрешни ъгли
ВАЛЯК РЕЛЕФ - MEDIUM
Валяците от този вид са произведени от специален тип дунапрен с високо съдържание на силикон. Те са строго специализиран инструмент за нанасяне на различни видове релефни бои и мазилки с цел постигане на декоративен релеф върху гладка повърхност. Предлагат се в два различни вида едрина на порите - съответно MEDIUM за по-фин релеф и LARGE за едър и по-отчетлив релеф. За да се гарантира еднородност на покриваната площ се предлага ъглова модификация на релефен валяк за работа във 90 градусови пространства.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15/40 до 40/80 мм и дължина от 70 до 120 мм.
ВАЛЯК РЕЛЕФ - LARGE
Валяците от този вид са произведени от специален тип дунапрен с високо съдържание на силикон. Те са строго специализиран инструмент за нанасяне на различни видове релефни бои и мазилки с цел постигане на декоративен релеф върху гладка повърхност. Предлагат се в два различни вида едрина на порите -съответно MEDIUM за по-фин релеф и LARGE за едър и по-отчетлив релеф. За да се гарантира еднородност на покриваната площ се предлага ъглова модификация на релефен валяк за работа във 90 градусови пространства.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15/40 до 40/80 мм и дължина от 70 до 220 мм.
ВАЛЯК VESTEKS HI-CLASS
Валяците от този тип са изключително подходящи за хоби и ежедневна употреба. Покритието е с височина 13 мм и се характеризира с висока гъстота на нишките, което гарантира добра покривност и еднороден финишен слой. Могат да бъдат използвани при боядисване с вододисперсионни бои (латекс, фасаген), както и с алкидни бои, лакове, грундове, битумни покрития и други. Устойчиви са на разредители за алкидни бои и лакове.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ГРИЙН ЛАЙТ
Валяците от този тип са подходящи за професионална употреба и са изработени от покритие с дължина на влакната 18-20mm. Нишките са усукани, термофиксирани към основата и кардирани в последната си 1/5, което гарантира здравина и много добра абсорбираща способност. "Гриин Лайт" е предназначен за нанасяне на вододисперсионни бои, алкидни бои,грундове, емайллакове, полиуретанови бои и лакове, различни видове смоли и битуми, върху средно и много неравни повърхности. По структура на нишките, този тип валяци най-успешно заменят натуралната агнешка кожа там където е необходимо дълбоко проникжане, при силно релефни повърхности. Голямата им дълготрайност и отлични експлоатационни показатели, ги правят предпочитани от професионалните бояджии.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ПОЛИАМИД БЛУ
Валяците от този тип са подходящи за професионална употреба и са изработени от висококачествено покритие от полиамидни влакна високи 12 мм, Нишките са усукани и разрошени в краищата, което допълнително увеличава aбсорбиращата им способност. Всяко влакно е термично фиксирано към основата, което гарантира много голяма здравина и дълготрайност. Полиамид Блу е идеален за нанасяне на алкидни бои, грундове, емайл лакове,полиуретанови бои и лакове, различни видове смоли и битуми, върху гладки и по-грапави повърхности, като гарантира отличен завьршителен слой и работен цикъл хиляди квадратни метри.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 15 до 50 мм и дължина от 70 до 350 мм.
ВАЛЯК МЕРИНО
Тези валяци са изработени от вълнени нишки върху текстилна основа. Подходящи за хоби и домашна употреба, при боядисване както на гладки, така и на сравнително груби повърхности. Могат да бъдат използвани за нанасяне на алкидни бои, грундове и други.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката от 25 до 50 мм и дължина от 90 до 350 мм.
ВАЛЯК ФЛОК
Валяците от този тип са произведени от висококачествен дунапрен с висока плътност електростатично покрит с фини влакна. Така полученото покритие се характеризира с много добро задържане на боята и изключително гладък финишен слой без мехурчета и неравности. Предназначен е за боядисване на гладки повърхности където се търси гланцов ефект и може да се използва с алкидни бои и лакове, полиуретанови еднокомпонентни и двукомпоненти бои и лакове, епоксидни бои и други.
Предлаганите размери са с диаметър на ролката 35 мм и дължина от 70 до 160 мм.
БОЯДЖИЙСКИ И ДОМАКИНСКИ ЧЕТКИ


Copyright (c) 2008 Ticom Ltd. • Created by Landing Zone Project • Last update: December 13, 2014